Constructii & Imobiliare

Producătorul Lemet a avut afaceri cu 17% mai mari în primul semestru

Alexandru Rizea, director general Lemet

Alexandru Rizea, director general Lemet

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.07.2019, 14:12 769

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă de pe plan local, a avut în primele şase luni ale anului 2019 o cifră de afaceri de 123,2 milioane de lei, în creştere cu 17% faţă de anul precedent. Creşterea a fost determinată şi de extinderea reţelei naţionale de magazine. În 2018, Lemet a raportat o cifră de afaceri de 142 de milioane de lei, în creştere cu 6% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Compania a deschis în luna mai un magazin de 5.000 mp în Ploieşi, iar în pe 1 iulie compania a relocat magazinele din Constanţa şi din Botoşani. Showroomul din Constanţa se întinde pe o suprafaţă de 2.000 mp, iar cel din Botoşani pe 700 mp.

„Am analizat cererea de pe piaţa locală, împreună cu o serie de mulţi alţi factori şi am hotărât să relocăm magazinele LEMS din aceste două oraşe: Constanţa şi Botoşani. Considerăm că un showroom oferă o experienţă diferită, directă, cu produsele noastre, faţă de interfaţa site-ului, când clienţii îl accesează pentru a căuta ceva care să fie pe placul lor. (...) Plănuim cu responsabilitate extinderea reţelei de magazine pe tot teritoriul ţării”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO