Constructii & Imobiliare

Proiect de 1,4 mil. lei pentru realizarea unui pasaj subteran în Oradea

Proiect de 1,4 mil. lei pentru realizarea unui pasaj...

Autor: Laurentiu Cotu

02.07.2015, 12:22 391

Primăria Oradea a demarat un proiect de 1,4 mil. lei (320.000 de euro), finanţat din bugetul local, pentru realizarea unui pasaj subteran pietonal pe sub liniile de cale ferată Oradea-Episcopia Bihor, în zona străzii Secarei. În prezent a fost finalizat studiul de fezabilitate şi au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai proiectului, iar anunţul achiziţiei publice a fost publicat pe SEAP.

’’Realizarea acestui pasaj pietonal şi pentru ciclişti era necesară pentru a uşura legătura locuitorilor din cartierul Oncea cu oraşul propriu-zis şi pentru a aduce o siguranţă mai mare celor care frecventează zona. Durata de execuţie a proiectului este de 11 luni’’, a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea. Pasajul va avea 48 metri lungime, va fi realizat dintr-un cadru prefabricat, fiind prevăzut pe cele două laturi cu zid de sprijin din beton armat, cu instalaţie electrică de iluminat şi semnalizare acces subteran.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO