Constructii & Imobiliare

Proiect european de 2,3 mil. euro pentru modernizarea unui liceu din Timişoara

Proiect european de 2,3 mil. euro pentru modernizarea...
25.11.2014, 17:59 410

Primăria Timişoara a câştigat un proiect european de aproape 10,4 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea liceului teoretic J.L.Calderon. Proiectul va fi implementat într-o perioadă de 12 luni şi prevede lucări la structura de rezistenţă, la faţade, acoperiş, pardoseli şi pereţi, dar şi refacerea sistemelor de preluare şi colectare a apei pluviale şi amenajarea grupurilor sanitare. Totodată, proiectul include amenajarea terenului de sport, a vestiarelor şi a spaţiului de recreaţie din exteriorul clădirii. În total, vor fi reabilitate şi echipate 34 de săli de clasă, 16 laboratoare, o bibliotecă, 6 cabinete, o sală de sport, o sală de festivităţi, o sală de arte şi o arhivă.

Finanţarea acestor lucrări se face din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, în cadrul Axei prioritare 3 ’’Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniului major de intervenţie 3.4 ’’Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO