Constructii & Imobiliare

Proiectul New Residence dezvoltat de un fond britanic de investiţii a ajuns la un grad de ocupare de 80%

Proiectul New Residence dezvoltat de un fond britanic de...

Autor: Cristina Bellu

27.11.2017, 12:43 323

Complexul New Residence Bucureşti, construit de fondul de investiţii British Romanian Investment Partnership (BRIP) şi finalizat în octombrie, a ajuns la un grad de ocupare de 80%, potrivit datelor furnizate de companie.

Dezvoltat pe o suprafaţă totală de 10.000 de metri pătraţi, ansamblul rezidenţial este amplasat în zona Prelungirea Ghencea şi cuprinde 214 de apartamente împărţite în şapte tronsoane, în regim de înălţime mic (parter + 2 etaje + mansardă).

Proiectul a demarat în luna iunie 2016 şi a fost finalizat în luna octombrie a acestui an, în urma unei investiţii estimată la 10 milioane de euro. Acesta include şi construirea unui număr de 14 spaţii comerciale pe lângă cele şapte tronsoane de apartamente.

Majoritatea persoanelor care au rezervat locuinţe în cadrul complexului sunt tineri cu familii, cu o medie de vârstă de până la 40 de ani, dar şi investitori care cumpără locuinţe pentru a le da ulterior spre închiriere. Locuinţele au fost achitate în majoritatea lor fie din surse proprii, fie prin credite imobiliare standard.

“Printre cei care au ales New Residence sunt familii tinere, părinţi care locuiesc în zonă şi investesc în apartamente pentru copiii lor, dar şi investitori atraşi de calitatea finisajelor şi de structura ultramodernă a ansamblului rezidenţial, inspirată de proiectele britanice, ceea ce face ca preţul chiriilor să fie foarte competitiv“, spune  Cristian Mercioniu, Director General New Residence.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO