Constructii & Imobiliare

Proprietarul Mobexpert construieşte 1.000 de noi apartamente în Bucureşti. Cât vor costa

Proprietarul Mobexpert construieşte 1.000 de noi...
30.09.2017, 19:48 2294

Omul de afaceri Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, a demarat alături de constructorul Conarg din Piteşti proiectului rezidenţial Arcadia Apartments în zona Domenii-Expoziţiei şi a staţiei de metrou Griviţa din Capitală, în cadrul căruia va construi 1.000 de apartamente.

„Am cumpărat prin compania DVD Residential Imobiliare un teren de 3 hectare lângă Parcul Copilului, aproape de Piaţa Domenii, iar pe acesta am demarat deja prima fază a proiectului rezidenţial“, a spus Dan Şucu, care anul acesta va rula aproape 180 mil. euro din vânzări de mobilă prin grupul Mobexpert.

Terenul de 3 ha este amplasat aproape şi de zona Expoziţiei, un viitor pol de birouri din Capitală, lansat după anunţul construcţiei liniei de metrou spre aeroportul Otopeni, şi de staţia de metrou Griviţa. În medie, apartamentele vor avea preţuri cuprinse între 1.300 şi 1.500 de euro fără TVA pe metrul pătrat construit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO