Constructii & Imobiliare

Re/Max se extinde cu un birou deschis în Bucureşti

Re/Max se extinde cu un birou deschis în Bucureşti

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.05.2016, 14:00 530

Compania imobiliară Re/Max are, de la 1 mai, o nouă franciză în Bucureşti, Re/Max Capital, întreaga reţea ajungând astfel la 19 birouri în toată ţara. Re/Max Capital este situat în zona de nord a Capitalei şi este lansat de Marian Teleleu, fost asociat de vânzări al Re/Max România, şi avocatul Răzvan Vlădulescu. Pentru noua agenţie, cei doi antreprenori şi-au propus construirea unei echipe de 15 agenţi, care vor gestiona tranzacţii atât din segmentul rezidenţial, cât şi office şi comercial.

Investiţia în noua afacere s-a realizat gradual şi a ajuns la 20.000 de euro, antreprenorii sau agenţiile imobiliare independente având posibilitatea de a achiziţiona o franciză cu un cost cuprins între 5.900 şi 9.900 de euro.

Re/Max îşi continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe Bucureşti, principalul pol de dezvoltare imobiliară al ţării, unde sunt vizate 25 de francize în următori zece ani. În planurile companiei sunt incluse şi oraşe precum Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa şi Timişoara, pentru cel din urmă pregătindu-se noi parteneriate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO