Constructii & Imobiliare

Reportaj de pe şantierul metroului din Drumul Taberei. Tunelul de la magistrala 5 e aproape gata

Reportaj de pe şantierul metroului din Drumul Taberei....

Autor: Andreea OFIŢERU

17.01.2015, 10:03 1847

„Atenţie! Urmează staţia Drumul Taberei”- bucureştenii vor auzi cel mai devreme acest anunţ în 2016, dar spre sfârşitul anului. Asta promit reprezentanţii constructorilor care lucrează la Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei. Zilele trecute, o echipă Gândul a coborât pentru câteva ore în subteran, la staţia Constantin Brâncuşi, situată la intersecţia străzilor Drumul Taberei cu Valea Argeşului, pentru a vedea în ce stadiu e lucrarea la noua linie de metrou. În total, metroul din Drumul Taberei va avea zece opriri pe traseul dintre Eroilor şi Drumul Taberei: Eroilor 2, Academia Militară, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parcul Drumul Taberei, Romancierilor, Brâncuşi, Râul Doamnei şi Valea Ialomiţei.

La intersecţia dintre străzile Argeşului şi Braşov din cartierul Drumul Taberei un panou înalt de trei metri ne anunţă că în zonă există un şantier în lucru la Magistrala 5 – Drumul Taberei-Pantelimon/Tronsonul 1. Drumul Taberei-Universitate, Secţiunea Râul Doamnei- Hasdeu (Operă).

Pe panou scrie că data finalizării lucrărilor era 28 aprilie 2013. În realitate, lucrul la metrou nu e terminat încă, lucrările fiind întârziate cu aproape doi ani.

Zilele trecute, o echipă gândul a coborât pentru câteva ore în subteran, la staţia Constantin Brâncuşi, situată la intersecţia străzilor Drumul Taberei cu Valea Argeşului, pentru a vedea în ce stadiu e lucrarea la noua linie de metrou.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO