Reţeaua RE/MAX se extinde cu trei birouri în franciză, la Iaşi, Bucureşti şi Bacău şi ajunge la 28 de unităţi pe plan local

12 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Reţeaua RE/MAX România continuă extinderea pe plan local, cu trei nou birouri deschise în franciză, la Iaşi, Bucureşti şi Bacău şi ajunge la 28 de unităţi în total.

Franciza RE/MAX Imobis, cel mai nou birou al reţelei din Iaşi este operaţional de la începutul lunii iunie, fiind deschis de Ionuţ Mihai în timp ce franciza RE/MAX Elite din Capitală este deţinută de Daniela Istrate şi a presupus o investiţie de aproximativ 20.000 de euro, care va fi completată cu cel puţin 10.000 de euro în următoarele trei luni.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, franciza
, birouri
, iasi
, retea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide