Constructii & Imobiliare

Rovere a închiriat 4.500 de metri pătraţi în proiectul de birouri Miro

Rovere a închiriat 4.500 de metri pătraţi în...

Autor: Bogdan Alecu

10.02.2022, 16:17 337

Rovere, unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier de lux de pe piaţa românească, investeşte peste un milion de euro în relocarea showroom-ului din Bucureşti care va fi deschis pe 1 martie în proiectul de birouri Miro, finalizat de Speedwell vis-a-vis de zona comercială Băneasa din Bucureşti.

Rovere a închiriat 4.500 de metri pătraţi în cea mai nouă clădire de birouri finalizată în nordul Capitalei, spaţiu în care îşi va reloca atât showroom-ul existent cât şi birourile. Noul showroom al companiei va avea o suprafaţă cu 50% mai mare comparativ cu cel existent.

Investiţia derulată de companie în amenajarea noului showroom Rovere nu include şi colecţiile de mobilier de lux. Rovere activează pe piaţa locală de aproape 20 de ani, poziţionându-se în timp ca liderul în domeniul furnizării de piese de mobilier de lux produse în Italia. Compania are în acest moment 11 magazine în Braşov, Bucureşti, Cluj – Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Piteşti, Sibiu, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Compania administrează şi două showroom-uri Veneta Cucine, cel mai mare producător de seturi de bucătărie din Italia, cele două spaţii fiind amplasate în Bucureşti şi Timişoara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO