Se încălzeşte piaţa imobiliară? Andrei Rădulescu, director Analiză Macroeconomică Banca Transilvania: Ne aşteptăm la ajustări pe piaţa imobiliară în trimestrele următoare

vineri, 10:27 Autor: Cristina Bellu

În S1/2018 preţurile caselor au crescut cu 5,7% faţă de S1/2017.

Datele publicate recent de Eurostat indică accelerarea ritmului trimestrial de evoluţie pentru preţurile la case la 3,1% în T2/2018 faţă 2,1% în T1/2018, evoluţie susţinută de nivelul scăzut al costurilor reale de finanţare şi de Programul Prima Casă, precum şi de climatul pozitiv din piaţa imobiliară europeană, consideră analiştii Băncii Transilvania.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
piata imobiliara
, transilvania
, analiza
, banca transilvania
, director
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide