Constructii & Imobiliare

Shopping City Timişoara se deschide integral pe 31 martie

Shopping City Timişoara se deschide integral pe 31 martie

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.02.2016, 12:03 2616

Shopping City Timişoara, centrul comercial din vestul ţării, va fi inaugurat integral pe 31 martie, odată cu încheierea celei de-a doua faze de construcţie. Clienţii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Bucureştiului, cu 13 săli, alături de o sală de fitness cu piscină semi-olimpică, o zonă de bowling, biliard, casino, food-court şi un spaţiu de joacă pentru copii. Prima fază a proiectului a fost inaugurată în noiembrie 2015.

Pentru finalizarea construcţiei, au fost investite 83,8 milioane de euro, urmând ca, la sfârşitul lucrărilor de renovare, suprafaţa totală închiriabilă să ajungă la 70.000 de metri pătraţi. Mallul are o parcare cu o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri la nivelul solului şi pe acoperiş.

Printre brandurile care se regăsesc în Shopping City Timişoara, se numără Zara, Bershka, Stradivarius, Orsay, Hervis, Adidas, Pandora, Deichman, Sephora, Pizza Hut şi Starbucks.

“Shopping City Timişoara va oferi, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber, şi noi locuri de muncă, contribuind, astfel, la dezvoltarea economică a regiunii de vest”, spune Tiberiu Smaranda, executive director NEPI.

Grupul New Europe Property Investments a fost înfiinţat în anul 2007 şi investeşte în clădiri de birouri clasa A în marile oraşe din România. Din portofoliul NEPI, fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, alături de alte centre comerciale în România, Serbia şi Slovacia. Grupul deţine, de asemenea, clădirile de birouri Floreasca Business Park şi The LakeView în Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO