Constructii & Imobiliare

Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, a obţinut 35 milioane de lei din chirii în 2016

Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.07.2017, 00:04 2770

Sky Tower Building, compania care administrează imobilul de birouri Sky Tower din Capitală, cea mai înaltă clădire din România, a obţinut anul trecut venituri de peste 35 de mil. lei (7,8 mil. euro) din chirii, cu circa 20% mai mult decât în anul anterior, potrivit rezultatelor publicate de Ministerul de Finanţe.

„În prezent, gradul de ocupare în Sky Tower este de 98%. Printre chiriaşi se numără Oracle, PeliFilip, Estée Lauder, Raiffeisen, Tinmar, Ambasada Coreei, 1&1 Internet, Gecad“, spune Ruxandra Grinzeanu, director general al Sky Tower. Imobilul Sky Tower, amplasat între strada Barbu Văcărescu şi calea Floreasca, este cea mai înaltă clădire din România, având 37 de etaje şi 137 de metri. Construcţia a fost finalizată la sfârşitul lui 2012 şi a necesitat investiţii de peste 120 mil. euro. Anul acesta, la ultimul etaj al clădirii a fost inaugurat restaurantul NOR, cu o capacitate de 200 de locuri. Clădirea se află în portofoliul Raiffeisen Property.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO