Constructii & Imobiliare

Speedwell a primit autorizaţia de construire pentru a treia clădire din proiectul The Ivy, pe care dezvoltatorul belgian în construieşte în nordul Capitalei. Imobiliul cuprinde 128 de locuinţe şi însumează o investiţie de 22 mil. euro

Speedwell a primit autorizaţia de construire pentru a...

Autor: Cristina Bellu

22.05.2023, 10:37 257

Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de pe piaţa locală, a primit autorizaţia de construire pentru a treia clădire din proiectul The Ivy, ansamblul rezidenţial situat pe strada Jandarmeriei, în apropiere de pădurea Băneasa din Capitală.

Investiţia însumează 22 milioane de euro, din bugetul total de 160 milioane de euro alocat întregului proiect, şi va avea 128 de unităţi, cu suprafeţe cuprinse între 54  şi 121,6 metri pătraţi.

În prezent, dezvoltatorul a finalizat lucrările pentru primele două clădiri, alcătuite din 228 de unităţi. Apartamentele din prima clădire sunt vândute în totalitate, în timp ce în cea de-a doua clădire mai sunt doar câteva unităţi disponibile, potrivit datelor transmise luni de oficialii companiei.

"Dezvoltarea celei de-a treia clădiri The Ivy reprezintă o nouă etapă pentru Speedwell. Pe măsură ce continuăm să conturăm acest proiect remarcabil, asistăm, de asemenea, şi la formarea comunităţii de aici", a spus Jan Demeyere, arhitect şi co-fondator Speedwell.

Amplasat pe un teren de cinci hectare, ansamblul va include în total zece imobile cu regimuri diferite de înălţime, dar fără să depăşească PĂ7. Proiectul va cuprinde în total 800 de unităţi rezidenţiale, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 şi 4 camere, precum şi penthouse-uri.

Proiectul a primit certificarea GREEN HOMES de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi şi este certificat BREEAM Excellent.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO