Ţiriac pregăteşte un nou proiect rezidenţial pentru corporatiştii din zona Orhideea. Va avea grădini suspendate şi un lac în centru

14 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Vezi galeria foto Galerie FOTO

Miliardarul Ion Ţiriac revine în forţă pe piaţa rezidenţială din Capitală şi pregăteşte lansarea proiectului „Ansamblu Rezidenţial Grant”. La începutul lunii decembrie proiectul realizat de arhitecţii şi proiectanţii de la Outbox Studio şi Studio 10M a fost declarat câştigător în urma unui concurs de proiecte realizat de Ţiriac Imobiliare. Conceptul câştigător va sta la baza documentaţiei pentru Proiectul Urbanistic Zonal (PUZ) ce va fi realizat în colaborate cu Studio 10M.

Proiectul Grant al lui Ţiriac va fi construit pe terenul fostei Întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare IFMA, amplasat în apropierea podului Grant şi a zonei Orhideea, cel mai nou pol de birouri al Capitalei.

Acesta va fi primul proiect „greenfield” în domeniul imobiliar lansat de Ion Ţiriac în ultimii zece ani, după prima fază a Stejarii, clubul rezidenţial de lux din Băneasa şi Residenz, cartierul rezidenţial din Chitila.

În cadrul unui interviu acordat ZF în luna martie a acestui an, Bogdan Cernescu, di­rectorul general al ţiriac Imobiliare, spunea că la nivel de grup vor demara în perioada urmă­toare noi proiecte reziden­ţiale în Bucureşti, dar şi în marile oraşe din România unde piaţa imo­biliară prinde avânt.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
tiriac
, ansamblu rezidential
, pregateste
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide