Constructii & Imobiliare

Topul celor mai mari închirieri de birouri: Bucureştiul domină piaţa, iar firmele de IT şi outsourcing iau „grosul“ spaţiiilor

Topul celor mai mari închirieri de birouri: Bucureştiul...

Autor: Andreea Neferu

08.10.2015, 13:00 1085

Perioada ianuarie-septembrie a acestui an a adus tranzacţii cu spaţii foarte mari de birouri, primele trei depăşind volume de 10.000-20.000 de metri pătraţi fiecare.

Cele mai mari zece tranzacţii de în­chirieri de birouri din pri­me­le nouă luni ale acestui an tota­lizează peste 80.000 de metri pă­traţi, companiile din IT şi out­sourcing fiind cele mai active în ceea ce pri­veşte mişcările pe piaţa de birouri, arată o analiză a ZF.

Cel mai mare con­tract este cel prin care fur­nizorul indian de servicii de out­sour­cing Gen­pact, un gigant la nivel mondial, a pre­închiriat pentru mutare o supra­faţă de apro­ximativ 22.000 de metri pă­traţi într-o clă­dire a pro­iectului Her­mes Busi­ness Cam­pus din zona Dimi­trie Pom­peiu, dez­voltat de belgienii de la Atenor, care va fi gata anul viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO