Constructii & Imobiliare

Tranzacţie: Ambasada Coreei a semnat cu SkyTower pentru prelungirea cu 7 ani a contractului de închiriere pentru 1.157 mp de birouri în cea mai înaltă clădire office din România

Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România

Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România

Autor: Cristina Bellu

14.09.2021, 11:43 1095

RPHI România (Raiffesen Property), compania care deţine şi administrează SkyTower, cea mai înaltă clădire office din ţară, a prelungit cu şapte ani contractul de închiriere pentru birourile ambasadei Republicii Coreea în România.

Sediul ambasadei acoperă etajul 33 al clădirii şi se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 1.157  metri pătraţi.

Alături de extinderea parteneriatului cu ambasada Republicii Coreea în România, SkyTower a semnat în ultimele luni şi alte prelungiri ale contractelor de închiriere pentru o suprafaţă totală de 1.160 metri pătraţi.

"În ciuda unui an dificil, cu presiune asupra activităţii operaţionale, ne bucurăm de rezultate excelente cu mai multe prelungiri de contracte de închiriere semnate sau în curs de negociere. Mai mult, avem noi veniţi care se alătură portofoliului nostru de chiriaşi", spune Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România.

Imobilul Sky Tower, amplasat între strada Barbu Văcărescu şi calea Floreasca din Capitală, este cea mai înaltă clădire de birouri din România, având 37 de etaje şi 137 de metri înălţime.

Clădirea are o suprafaţă închiriabilă totală de 41.200 de metri pătraţi şi 518 locuri de parcare în subteran, alături de alte 23 la suprateran, potrivit datelor de pe site-ul proiectului.

Construcţia a fost finalizată la sfârşitul lui 2012 şi a presupus investiţii de peste 120 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO