Constructii & Imobiliare

Tranzacţie pe piaţa imobiliară: Novum Business Invest, dezvoltator român cu proiecte rezidenţiale în Bucureşti şi un hotel de lux în Neptun Olimp, a cumpărat un teren în apropiere de Parcul Carol, pentru un complex de apartamente

Tranzacţie pe piaţa imobiliară: Novum Business Invest,...

Autor: Roxana Rosu

01.11.2021, 10:11 6734

Novum Business Invest, cunoscut pentru mai multe proiecte imobiliare în  Bucureşti şi pentru un complex hotelier în staţiunea Neptun Olimp - Novum By The Sea, a cumpărat un teren în Bucureşti, în apropiere de Parcul Carol, unde va dezvolta un complex rezidenţial cu 500 de apartamente, valoarea proiectului fiind de circa 65 milioane euro.

Complexul va fi situat lângă Soseaua Viilor şi va fi dezvoltat în două etape, având în total cinci blocuri, o grădiniţă şi spaţii comerciale.

Achiziţia terenului a fost intermediată de agenţia Crosspoint Real Estate.

„Am realizat această tranzacţie într-un timp record de doar trei săptămâni, însă am investit mai bine de trei ani pentru a cunoaşte în detaliu nevoile partenerilor nostri din această tranzacţie, Novum şi Amcorp. Zona în care se va afla noul proiect este una cu un mare potenţial, fiind într-o locaţie semicentrală, cu acces facil la o staţie de metrou şi parcul Carol la doar câţiva paşi. Luând în considerare şi momentul potrivit (cerere mare pentru apartamentele noi, plus o autorizaţie de construcţie deja în vigoare) şi vasta experienţă a dezvoltatorului care a dezvoltat deja mai mult de 2.300 de unităţi, suntem siguri că această parte a oraşului va deveni o adresă de dorit”, a spus Ionuţ Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO