Constructii & Imobiliare

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Morgan Stanley în achiziţia clădirilor America House din Bucureşti şi Promenada Mall din Târgu-Mureş

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Morgan Stanley în...

Autor: Cristina Bellu

24.09.2019, 14:36 254

Casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Morgan Stanley în procesul care a vizat achiziţia clădirii de birouri America House din Bucureşti şi a mall-ului Promenada Mall din Târgu-Mureş.

Echipa de avocaţi care a asistat Morgan Stanley a fost coordonată de Răzvan Gheorghiu-Testa, Oana Ureche, Dragoş Apostol - Parteneri specializaţi în real estate şi corporate/M&A, precum şi Mihai Dudoiu - Partener specializat în banking & finance, un aport special având şi avocaţii Veronica Aman şi Sergiu Negreanu - Avocaţi seniori.

AEW, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii imobiliare din lume, parte a grupului financiar francez Natixis, a finalizat recent vânzarea clădirii de birouri America House situată în Piaţa Victoriei din Bucureşti şi a Promenada Mall, cel mai mare centru comercial din Târgu Mureş, către Morgan Stanley, una dintre cele mai puternice bănci de investiţii din lume.

Ulterior, clădirea Promenada Mall a fost cumpărată de Indotek, un grup de companii de administrare a investiţiilor deţinut de acţionari americani şi unguri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO