Constructii & Imobiliare

Turcii de la Opus Land au vândut în primele nouă luni 370 de locuinţe în proiectul rezidenţial Cosmopolis. “Cererea a crescut semnificativ în acest an”

Turcii de la Opus Land au vândut în primele nouă luni...

Autor: Andreea Neferu

06.10.2015, 13:48 1166

Dezvoltatorul imobiliar cu capital turcesc Opus Land a vândut în primele nouă luni ale acestui an 370 de locuinţe în ansamblul rezidenţial Cosmopolis din nordul Capitalei, în creştere cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, aproximativ trei sferturi din unităţi fiind cumpărate înainte de finalizare.

“Cererea pentru locuinţe noi a crescut semnificativ în acest an, cumpărătorii fiind dispuşi să cumpere şi locuinţe care se vor finaliza într-un interval de până la 6-9 luni (…). În cadrul Cosmopolis există un stoc foarte redus de locuinţe finalizate şi nevândute”, spune Gabriel Voicu, director al diviziei new homes din cadrul companiei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentul exclusiv al Cosmopolis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO