Constructii & Imobiliare

Un dezvoltator imobiliar investeşte 5 mil. euro într-un ansamblu de locuinţe de lux aproape de Piaţa Victoriei

Terenul pe care se construieşte acum proiectul are 1.000 de metri pătraţi şi a fost în trecut o parcare

Terenul pe care se construieşte acum proiectul are 1.000 de metri pătraţi şi a fost în trecut o parcare

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.11.2017, 00:06 3221

♦ Proiectul va fi gata la jumătatea anului viitor, conform planurilor investitorului, care furnizează 25% din suma totală, restul de 75% venind dintr-un credit bancar.

Vasile Gagiu, un dezvoltator de spaţii comerciale în zona Vitan din Bucureşti, investeşte 5 milioane de euro într-un ansamblu rezidenţial de lux cu 42 locuinţe în zona Pieţei 1 Mai tot în Capitală, pe strada Maior Alexandru Câmpeanu.

„Construcţia a demarat la începutul acestui an şi se află în stadiul de structură ridicată. Investiţia este a unui singur dezvoltator, SC Piaţa Vitan SRL“, spune Vasile Gagiu, dezvol­tatorul proiectului Barrio Residence.

Proiectul va fi gata la jumătatea anului viitor, conform planurilor investitorului, care furnizează 25% din suma totală, restul de 75% venind dintr-un credit bancar.

Vasile Gagiu are ex­perienţă în domeniul imo­biliar, dar în zona co­mercială până acum, de­ţinând Piaţa Vitan şi alte centre comerciale, de închirierea cărora se ocupă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO