Constructii & Imobiliare

Un nou pol de birouri? Gameloft şi Ubisoft se uită la viitoarele birouri Portland Trust de la Jiului

Un nou pol de birouri? Gameloft şi Ubisoft se uită la viitoarele birouri Portland Trust de la Jiului

Autor: Bogdan Alecu

06.06.2019, 11:07 8075

Companii de software analizează posibilitatea de a-şi muta birourile lângă staţia de metrou Jiului, unde cei de la Portland Trust au cumpărat platforma Pajura pentru a construi un proiect office, potrivit datelor din piaţă. Printre companiile care s-ar fi arătat interesate de proiectul de la Jiului se numără Gameloft şi Ubisoft. Cei de la Ubisoft ar putea închiria 15.000 mp potrivit surselor citate.

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust, care în luna mai a acestui an a vândut proiectul Oregon Park din Pipera către Lion’s Head Investments, într-o tranzacţie estimată la circa 165 mil. euro, a achiziţionat în toamna anului trecut un teren de 16.000 mp pe Str. Jiului aproape de b-dul Bucureştii Noi. Vânzătorul a fost compania Pajura SA, controlată de Florin Eugen Vârlan.

Terenul are în imediata vecinătate staţia de metrou Jiului, străzile şi bulevardele din zonă sunt modernizate şi are acces rapid către centru şi către aeroport. Zona reprezintă o continuare naturală a polului de birouri din Expoziţiei care este lângă staţia de metrou 1 Mai

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO