Vodafone şi Huawei s-au mutat în turnul lui Papalekas. Urmează Wipro şi NNDKP

3 mai 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Construcţia Globalworth Tower (fost Bucharest One) a început în 2014, iar imobilul a avut termen iniţial de finalizare sfârşitul anului 2015.

Globalworth Tower, proiectul de birouri dezvoltat de omul grec de afaceri Ioannis Papalekas, are începând din aprilie primii chiriaşi - Vodafone şi Huawei –, iar furnizorul de servicii de outsourcing Wipro şi casa de avocatură NNDKP se vor muta în clădire luna aceasta.
 
„A fost un proiect complex, lângă un tunel al me­troului din staţia Aurel Vlaicu, cu o infrastructură foarte dificilă. Construcţia a durat mai puţin de doi ani, însă au fost executate şi lucrările de amenajări inte­rioare ale chiriaşilor, care au durat un pic mai mult. Termenul estimat de intrare a primilor chiriaşi în spaţii era primul trimestru din 2016, în luna fe­brua­rie ne-am mutat noi în clădire, iar în cursul lunii aprilie s-au mutat companiile Vodafone şi Huawei. Putem spu­ne că ne-am încadrat în mod rezonabil în termenul pro­pus, întârzierea fiind neglijabilă faţă de com­plexi­tatea proiectului“, transmit reprezentanţii Global­worth.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.05.2016

 
Cuvinte cheie:
mutare
, vodafone
, huawei
, turn
, chiriasi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide