Constructii & Imobiliare

West Gate Studios: Cererea de spaţii de cazare pentru studenţi a crescut cu 15% înainte de începerea noului an şcolar. Chiria într-un campus privat porneşte de la 190 euro pe lună

West Gate Studios: Cererea de spaţii de cazare pentru...

Autor: Roxana Rosu

17.09.2021, 11:08 108

Începerea unui nou an şcolar în context pandemic îi face pe studenţi să fie mai atenţi la calitate spaţiilor de cazare pentru perioada studiilor , iar campusurile private devin în acest context o opţiune tot mai căutată.

„Pandemia nu a fost uşoară nici pentru studenţi sau pentru tinerii aflaţi la început de carieră. Primul an universitar după Covid-19 a schimbat modul lor de a învăţa şi de a socializa, iar acum, la începerea unui nou an şcolar în care vor urma cursuri cu predare fizică, în sălile de clasă, tot mai mulţi caută soluţii pentru a-şi proteja sănătatea cât timp locuiesc departe de casă. Opţiunile sunt însă subdimensionate în raport cu cererea, motiv pentru care vedem deja un val de studenţi care îşi asigură spaţiul de cazare în perspectiva începerii anului universitar şi care pun tot mai mult accent pe confortul, beneficiile şi siguranţa pe care le oferă campusurile private”, explică Cristian Slave, General Managerul campusului West Gate Studios.

În cazul acestui campus privat, cererea a crescut cu 15% înainte de începerea noului an şcolar universitar,gradul de ocupare fiind estimat să revină în perioada următoare la nivelurile înregistrate în 2019.

Chiria porneşte de la 190 de euro pe lună pentru un loc în studio, cu plata în 10 rate, şi 370 euro pe lună pentru un studio intreg.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO