Constructii & Imobiliare

World Class merge cu un centru de fitness în proiectul One Cotroceni Park din Capitală şi ajunge la o reţea de 43 de unităţi în ţară. Tranzacţia, intermediată Cushman & Wakefield Echinox, vizează un spaţiu de peste 2.000 mp

World Class merge cu un centru de fitness în proiectul...

Autor: Cristina Bellu

01.02.2022, 11:28 438

Reţeaua de săli de fitness World Class, liderul pieţei de profil, se extinde cu o nouă locaţie într-un spaţiu de 2.352 metri pătraţi în cadrul proiectului One Cotroceni Park din Bucureşti, dezvoltat de One United Properties.

„Avansăm semnificativ catre misiunea noastra de baza cu fiecare club pe care il deschidem, aceea de a inspira şi motiva mai mulţi români să fie cat mai activi pentru a avea un stil de viaţă sănătos”, spune Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

În urma deschiderii centrului World Class One Cotroceni, reţeaua de săli de fitness operate de World Class va ajunge la 43 de unităţi, potrivit datelor transmise de oficialii companiei.

 „Credem că atât chiriaşii din clădirile de birouri, cât şi locuitorii din întreaga zonă pe care proiectul o deserveşte vor îmbina sportul cu stilul de viaţă actual şi se vor bucura de toate facilităţile proiectului.”, adaugă Bogdan Marcu, Partner Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox, compania de consultanţă imobiliară care a intermediat această tranzacţie.

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din Bucureşti, cu funcţionalităţi mixte, format dintr-o zonă rezidenţială cu peste 850 de apartamente, precum şi o zonă comercială şi un business park cu două clădiri de birouri ce vor fi livrate în două faze.

„Dezvoltarea One Cotroceni Park îmbină funcţiunile rezidenţial, office şi comercial în ţesutul urban într-un mod extrem de eficient, cu multiple beneficii atât pentru zona în care este amplasată, cât şi pentru viitorii rezidenţi şi chiriaşi. Ne bucură faptul că printre numeroasele beneficii ale dezvoltării se numără şi noua locaţie World Class, care va contribui la stilul de viaţă activ, sănătos şi dinamic al comunităţii ce se formează acum în jurul acestui pol imobiliar”, completează Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Dezvoltatorul One United Properties a realizat deja recepţia pentru Faza I a One Cotroceni Park, clădire de birouri şi de spaţii comerciale, cu o suprafaţă închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp. În acest moment, 75% din spaţiile de birouri şi comerciale au fost închiriate.

Faza II cu o suprafaţă închiriabilă brută de 35.000 mp, aflată de asemenea în dezvoltare, va fi livrată în 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO