Crypto Club

ZF şi Tradesilvania lansează Crypto Club, un ghid util pentru investitorii interesaţi de active digitale. Emisiunea este difuzată în fiecare joi, de la ora 16:30

07.07.2022, 18:00 Autor: Alex Ciutacu

Ziarul Financiar şi Tradesilvania.com, platformă premium de investiţii digitale, lansează Crypto Club, un proiect care îşi propune să aducă un ghid util pentru cei interesaţi de investiţii în active digitale, fie că sunt persoane fizice sau companii.

Piaţa activelor digitale este una la început de drum, cu un istoric ce abia trece de un deceniu, iar aceasta continuă să atragă noi investitori, indiferent de momentul în care ne aflăm pe ciclurile de creştere şi scădere.

În acest context, investitorii aflaţi la început de drum, şi nu numai, au întrebări pertinente de tipul „cum aleg o platformă de tranzacţionare?”, „ce taxe plătesc?”, „cum includ investiţiile în contabilitate?”, „ce metode de analiză folosesc în crypto?”, „de unde mă informez în piaţa crypto?” sau „ce opţiuni de economisire există?”.

Crypto Club îşi propune să vină cu răspunsuri la toate aceste întrebări, fiecare subiect având dedicată câte o ediţie de emisiune în care ZF discută cu experţi, manageri, specialişti şi reprezentanţi ai Tradesilvania, despre ABC-ul investiţiilor în active digitale.

Emisiunea poate fi urmărită în fiecare joi, de la 16:30, pe zf.ro sau pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar, iar fiecare „capitol” din acest ghid poate fi consultat ulterior difuzării în secţiunea dedicată.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Trandesilvania