Dell Transformation

Dell Technologies reinventează modul în care vom lucra, folosind PC-uri, monitoare şi experienţe software

15.01.2021, 10:47 Autor: Publicitate

Dell Technologies a lansat luna aceasta noi produse şi soluţii software care reinventează modul în care lucrăm, astfel încât profesioniştii să poată obţine cele mai bune performanţe. Pe baza celui mai inteligent, sigur şi durabil portofoliu de PC-uri din industrie, Dell transformă experienţele de lucru pentru a oferi utilizatorilor o mai mare flexibilitate în a lucra de oriunde.

„Aşteptările oamenilor cu privire la tehnologie continuă să evolueze. De aceea, depăşim barierele pentru a crea dispozitive care să ofere experienţe mai bune şi să fie mai bine integrate în viaţa noastră ”, a declarat Ed Ward, senior vice president, Client Product Group, Dell Technologies. „Noile noastre PC-uri inteligente ne permit să lucrăm mai eficient şi să colaborăm mai uşor, astfel încât să ne putem oferi cele mai bune condiţii de lucru în tot ceea ce facem. Sigure, durabile şi inteligente: acesta este calea de urmat pentru noile PC-uri.”

„Industria PC-urilor tocmai a avut cel mai mare an din ultimii şase ani, ajungând la aproximativ 300 de milioane de unităţi în 2020”, a declarat Bob O'Donnell, Preşedinte şi analist şef, TECHnalysis Research. „Pe măsură ce privim spre viitor, experienţele utilizatorului contează şi vor determina cine sunt câştigătorii reali. Dispozitivele concepute pentru a face munca mai uşoară, pentru a ne ajuta să colaborăm şi să ne conectăm sunt absolut necesare pentru oriunde, oricum am lucra. Este de la sine înţeles că aceste dispozitive trebuie să fie sigure - clienţii au nevoie de încrederea că securitatea este încorporată într-un dispozitiv”.

Smart computing creşte productivitatea şi îmbunătăţeşte colaborarea

Dispozitivele inteligente învaţă modul în care lucrezi şi se adaptează automat la nevoile tale, astfel încât experienţa tehnologică să fie cât mai bună.

Dell continuă să-şi modernizeze portofoliul comercial cu software-ul exclusiv Dell Optimizer, care foloseşte soluţii de inteligenţă artificială şi machine learning pentru a regla automat performanţa aplicaţiilor, consumul bateriei, calitatea audio şi conectivitatea.

Cele mai noi funcţii Dell Optimizer oferă conectivitate şi experienţe de colaborare îmbunătăţite pe noile laptopuri Latitude. Funcţiile inteligente de anulare a zgomotului ambiental şi de dezactivare automată a sunetului facilitează colaborarea cu colegii, iar funcţiile de conectivitate inteligentă acordă prioritate lăţimii de bandă internet pentru aplicaţiile de conferinţă, prevenind astfel întreruperile în comunicare.

Proiectat ca cele mai colaborative PC-uri de afaceri şi având cele mai bune experienţe de conectivitate, laptopul Latitude 9420 vine cu un puternic difuzor încorporat şi cu îmbunătăţiri ale camerei video care oferă corecţie automată a luminii şi blurare a fundalului.

Latitude 9420 este primul PC din lume cu tehnologia Intel® Visual Sensing Technology care permite o deschidere şi o închidere automate, mai fiabile. De asemenea, beneficiază de cea mai rapidă conexiune din industrie cu WiFi 6E sau 5G LTE care uşurează multitaskingul. Soluţiile avansate de răcire şi cea mai nouă generaţie de procesoare 11th Gen Intel® Core™ i7 vPro® pe platforma Intel® Evo™ asigură creşterea performanţelor şi confortul. Cei care caută un display mai generos au la dispoziţie modelul Latitude 7520 care vine cu un ecran 4K UHD şi, opţional, cameră video full HD.

Colaborarea devine mai uşoară şi mai eficientă datorită noilor monitoare destinate video conferinţelor Dell 24, 27 and 34. Acestea sunt primele monitoare pentru video conferinţă certificate Microsoft Teams. Autentificarea prin recunoaştere facială şi comenzile hands free asigură o securitate îmbunătăţită şi confort în utilizare.

Noul portofoliu de laptopuri Latitude împreună cu noile modele de monitoare Dell – inclusiv primul monitor curbat ultrawide 5K2K de 40 de inci din lume, noul UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor (U4021QW), oferă ComfortView Plus, o soluţie de reducere a luminii albastre fără a sacrifica însă calitatea culorilor afişate. 

Construite pentru planetă şi pentru tine

În conformitate cu planul de impact social Progress Made Real şi obiectivele pentru anul 2030, Dell introduce constant soluţii, materiale şi ambalaje sustenabile, obţinând astfel cel mai sustenabil portofoliu de computere comerciale din industrie. Angajamentul nostru pentru sustenabilitate, care acoperă proiectarea, performanţa şi reciclarea, sporeşte încrederea în achiziţionarea, utilizarea şi reciclarea sistemelor Dell.

Noile serii Latitude 5000 şi Precision 3560 duc preocupările pentru sustenabilitate la un nou nivel, fiind primele PC-uri care înglobează bioplastic obţinut din deşeurile de lemn, pe baza unui produs secundar rezultat din fabricarea hârtiei. Partea superioară a carcasei acestor dispozitive conţine 21% bioplastic, susţinând obiectivul ca până în 2030 jumătate din componentele produselor noastre să fie realizate cu materiale reciclate sau regenerabile. Astfel, echipamentele Dell au o amprentă de carbon redusă, cu un consum de apă şi energie diminuate în procesul de fabricaţie, menţinând în acelaşi timp standardele ridicate de fiabilitate, durabilitate şi performanţă proprii Dell. Dell estimează că aceste modificări de design pentru seria Latitude 5000 vor reduce emisiile de CO2 în echivalentul a 39 de milioane de kilometri parcurşi cu automobilul (971 de ocoluri ale Pământului), vor determina economii de energie suficiente pentru alimentarea a 5.564 locuinţe timp de un an şi vor reduce consumul de apă cu o cantitate echivalentă cu umplerea a 226 bazine olimpice de înot.

De asemenea, preocupările pentru un design sustenabil vor permite reducerea consumul de energie în utilizarea PC-urilor şi display-urilor certificate ENERGY STAR® şi EPEAT® Gold.

Preocupările Dell de lungă durată privind securitate intrinsecă, inteligentă şi automată pentru fiecare sistem au ca obiectiv livrarea pe piaţă a celor mai sigure PC-uri. În prezent, Dell Technologies aplică procedurile de securitate încă din fabrică, de la controale de securitate şi integritate în lanţul de aprovizionare şi până la garanţii integrate pentru a preveni, detecta şi răspunde la atacuri informatice rău intenţionate.

Latitude 9420 şi 9520 oferă funcţii avansate de securitate, cum este SafeShutter, primul obturator automat al camerei web din industrie, care „ştie” când să se deschidă sau să se închidă automat prin sincronizarea cu aplicaţiile de videoconferinţă, pentru mai multă siguranţă şi încredere. Controlul asupra confidenţialităţii este asigurat şi datorită microfonului securizat şi a tastelor de dezactivare, pentru a lucra în siguranţă de oriunde.

Design inteligent pentru a remodela spaţiul de lucru

Dell continuă să rafineze designul produselor sale pentru ca acestea să se integreze şi mai bine în noul birou de acasă. Realizat pe baza conceptului premiat în industrie de disimulare a PC-ului în suportul monitorului, noul OptiPlex 3090 Ultra este o soluţie rentabilă pentru întreprinderile mici şi educaţie. Face echipă cu inteligentului OptiPlex 7090 Ultra, destinat utilizatorilor intensivi.

Modernizare pe măsura nevoilor

Dell Technologies Unified Workspace sprijină organizaţiile astfel încât acestea să continue pe drumul modernizării. Pentru implementare, securitate, management şi asistenţă, Unified Workspace oferă soluţii reale şi verificate de modernizare şi optimizare a experienţei angajaţilor.

Dell PCaaS oferă aceste dispozitive noi însoţite de servicii complete pe parcursul întregului ciclu de viaţă, inclusiv asistenţă, software şi preluare ulterioară responsabilă, la un cost accesibil şi previzibil. Astfel, companiile au posibilitatea de a-şi reînnoi echipamentele la fiecare 36 de luni, asigurându-se totodată că fiecare angajat are dispozitivul potrivit pentru sarcinile lui.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum aceste soluţii schimbă lumea din jur, te invităm să iei parte la Dell Technologies Experience pe 26 ianuarie, un eveniment interactiv cu specialişti din tehnologie care îţi vor împărtăşi din cunoştinţele lor. Adaugă în calendar evenimentul folosind acest link