Despre eveniment

Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania, va organiza in aceasta toamna "ZF Digital 11", un eveniment in cadrul caruia unii dintre cei mai influenti manageri executivi si antreprenori din industriile online, IT si telecom vor vorbi despre cum vad evolutia tehnologiei si vor dezvalui cum ne-ar putea influenta deciziile lor viata sau planurile de business.

Programata sa aiba loc pe durata a doua zile, conferinta "ZF Digital 11" este astfel organizata incat sa ii puna in valoare pe fiecare dintre speakeri si permita audientei atat sa asculte care e viziunea fiecarui speaker in parte, cat si sa intre intr-un dialog direct cu acesta.

Un eveniment care isi propune sa puna in valoare inovatia, conferinta "ZF Digital 11" este o oportunitate unica de a afla cum vad viitorul unii dintre cei mai puternici executivi si antreprenori din industria IT&C locala si internationala.

Sunt directorii executivi ai subsidiarelor locale ale unora dintre cele mai puternice companii IT&C ale lumii, managerii care au adus in Romania tehnologii care ne-au schimbat viata si afacerile.
Sunt executivii care au pus pe picioare noi linii de business in Romania, unde acum lucreaza mii de oameni.

Sunt antreprenorii a caror viziune si incapatanare de a-si duce planurile mai departe le-au propulsat afacerile pe pozitii de top si in Romania dar si in regiune sau chiar in intreaga lume.

Sunt oamenii cheie din spatele celor mai inovative si suprinzatoare companii IT&C din Romania, care si-au facut un nume si pe plan mondial. Sunt managerii ale caror idei ne-au schimbat felul in care vorbim la telefon, cum cumparam laptopuri sau recrutam oamenii.

Cum arata viitorul prin ochii acestor manageri de top?

Silver partner

Bronze partner