Dupa Afaceri Premium - decembrie 2013

Vin sarbatorile!

Si odata cu ele, febra cumparaturilor. Ca sa va facem viata mai usoara, in editia de fata am facut o selectie de cadouri pentru el si pentru ea. Veti gasi in paginile ce urmeaza ceasuri cu functii si complicatii avansate, bijuterii cu diamante si pietre pretioase. E greu sa dai gres cu un colier Chaumet sau cu un model clasic dar complicat de la Panerai. Apoi, materialul cu stilouri este dedicate colectionarilor, celor ce apreciaza artizanatul, mai ales in roca vulcanica si alte materiale inedite, si arta scrisului de mana. Pentru un om de business, stilourile sunt un cadou stilat si util (pagina 24).

In ceea ce priveste accesoriile si hainele, am realizat doua pagini denumite Gift Shop in care am recomandat, printre altele, butoni cu perle, incaltaminte stilata si confortabila si genti de business, pentru barbati, iar pentru doamne - blanuri urbane, lenjerie sexi, palarii (orice doamna ar trebui sa aiba una) si o rochie eleganta, ca piesa de baza a garderobei.

Parfumurile si cosmeticele sunt iarasi un cadou frumos, dar greu de nimerit. Cu toate astea, puteti incerca un parfum de nisa si va puteti orienta dupa caracterul persoanei pentru care cumparati. Cititi cu atentie pagina 30 si pagina 32.

Pentru bugete mai mari de cadouri cititi pagina auto unde colegul nostru Bogdan Alecu recomanda nici mai mult nici mai putin de un BMW din argint.

Tot in editia de fata veti afla si care-i cel mai nou restaurant haute cuisine deschis in Bucuresti (in caz ca nu doriti sa luati masa acasa de Craciun) unde puteti scapa de frigul iernii (in insule, bineinteles!). Iar la final, uitati de cumparaturi si aflati cum isi petrece weekendul coproprietara magazinului Victoria 46. Sau ganditi-va ce va puteti cumpara de acolo.

Sa daruiti si sa primiti din suflet!

Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul este disponibil la vanzare, incepand cu data de 29 noiembrie, la pretul de 30 de lei

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO