Dupa Afaceri Premium - mai 2014

Dedicam editia de fata celor care de abia asteapta sa-si faca bagajul si sa plece la drum si care nu pot sta intr-un loc mai mult de cateva zile.

 

Din coverul revistei veti afla o multime de recomandari de travel din expeditiile prin lume ale catorva oameni de afaceri avizati.

 

Daca ar fi sa aleg incredientele pentru un week-end perfect din toate cele spuse in cover, mi-ar placea ca sambata dimineata sa-mi beau cafeau cu lapte, in Paris, alaturi de Dorothy Constantin, la pranz sa stau la masa cu Anda Roman pe un varf de deal in Toscana, apoi sa-mi iau putina adrenalina alaturi de Alessandro Amato si Adrian Cioroianu, iar seara sa cutreier strazile inmiresmate ale Marrakechului. Duminica mi-as petrece-o toata in Filipine la un ceai cu Gilda Lazar, sau in Maldive in cautarea celor mai exotice arome, alaturi de Cristina Balan. Alti trubaduri prin lume, pe numele lor Monica Ciabattini, proprietar Le Silla, si Dominic Dormeuil, proprietarul brandului de textile de lux cu acelasi nume, ne povestesc despre preferintele lor de stil si lifestyle.

 

Tot in acest numar aflati noutati din lumea orologeriei, proaspat culese de la targul de ceasuri si bijuterii Basel World 2014 si descoperiti trenduri din industrie intr-un interviu cu Paolo Marai, CEO-ul grupului Timex, care spune ca „jocul se va schimba odata cu aparitia pe piata a ceasurilor cu tehnologie «smart»“.

 

Rubricile de auto si gadget recomanda la randul lor produse dedicate travelului, iar la final Lucian Mandruta ne sfatuieste cum putem sa ajungem (in viata) cu bicicleta din Bucuresti pana la mare.

 

Si nu uitati, calatorului si sta bine cu drumul!

Lectură plăcută!

Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul este disponibil la vânzare începând cu data de 28 martie, la preţul de 30 de lei.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO