Dupa Afaceri Premium – noiembrie 2013

Chiar daca banii se fac la oras, toamna e mai frumoasa la sat.

Din acest motiv am ales sa vorbim in aceasta perioada a anului despre „country life“ fara sa uitam bineinteles, de lux.

Veti afla din paginile editiei de noiembrie despre cine sunt nobilii care s-au indragostit de Romania rustica si au decis sa investeasca aici in afaceri cu vin – (…) pentru un producator premium, piata romaneasca ofera importante oportunitati de crestere“, spune Giancorrado Ulrich, cel care conduce afacerile marchizului Piero Antinori in Romania –, dar si despre secretele afacerilor cu traditie, precum Unicum si Purcari, chiar de la cei care stau la carma celor doua companii.

In rubrica de Travel cititi povestile catorva conace si vile cu istorie, din tara – „Cand ne-am apucat de construit am decis sa nu apelam la oamenii din alte sate, ci am incercat sa ne focusam numai pe mestesugarii locali. Am investit circa 600.000 de euro pentru a restaura acest sat frumos“, spune Giovanna Bassetti, care de la venirea sa din 2005 a restaurat patru case din Copsa Mare –, renovate de oameni pasionati care-si deschid usile pentru a primi musafiri in cautare de refugii rustice, dar exclusiviste.

Rasfoiti si paginile pictorialului pe care l-am realizat undeva in Campina, la stana lui nea Luca, iar la final aflati cum arata Weekend-ul Perfect al Juliei Kristensen – „Imi place sa gatesc, de Craciun sau Paste gatesc mese traditionale dupa retete din orasul meu, Riga, Lituania. Pe 24 decembrie, pe la ora 8, pun masa si apoi organizez o loterie si jucam tot felul de jocuri traditionale lituaniene“.

Lectura placuta!

Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Anuarul este distribuit gratuit abonatilor ZF si este disponibil la vanzare, incepand cu data de 25 octombrie, la centrele Inmedio si Reley la pretul de 30 de lei

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO