Dupa Afaceri Premium - iulie 2014

Perpetuum Mobile

Noi, generatia prezentului, avem wireless, telefoane mobile (ca sa nu mai zic de ipaduri, ipoduri, ireadere, etc), biciclete pliabile, masini super tehnologizate, avioane supersonice si navete spatiale care or sa ne duca curand sa vizitam Luna, asa cum ne vizitam bunicii la tara.

Suntem cei mai mobili din toate timpurile. Asa ca ne-am gåndit sa vorbim in editia de fata despre cum lucreaza o lume in continua miscare, ce mananca (nu fast food!), ce gadgeturi foloseste, unde calatoreste etc.

Am vorbit despre noua generatie de manageri pe care nu-i gasesti mai niciodata la birou pentru ca in fiecare saptamana sunt in alta tara. - „Sunt dependenti de ultimele tehnologii ce-i tin conectati la mailul de la birou si ca sa lucreze nu au nevoie de liniste sau spatiu privat, orice lounge de aeroport e potrivit“, sau despre cum „street food“ a devenit noul „power lunch“ - „Dincolo de a aduce mai aproape experiente culinare din Coreea, Mexic, Israel sau Ghana, pietele culinare care au cucerit metropole precum Berlinul sau Londra nu uita sa tina cont de particularitatile mediului din care au rasarit“.

Am scris, in contrast si despre un altfel de drum unde pasul e mai lent, cel al satelor romanesti care au fost uitate in cautarea de destinatii din afara. Vedeti la pagina 32 unde mergem vara asta ca sa mai incetinim un pic si sa descoperim ce-i mai frumos din Romania.

Iar la final, un sfat: aveti grija sa nu cititi revista in fuga, pe bicicleta, in masina sau traversand strada, cel mult va recomandam sa o luati cu voi in avion.

 

Festina lente!

Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul poate fi comandat completand formularul de mai jos.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO