Arts & Design

Cel mai mare SPA-hotel de cinci stele din Sud-Estul Europei se deschide la 350 de km de Bucureşti

26 iul 2011 4835 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Lighthouse SPA & Golf Resort, din Balcic, deschide cel mai mare SPA-hotel de cinci stele din Sud-Estul Europei, care include 3,000 de metri pătraţi destinaţi exclusiv terapiilor premium şi dispune de unul dintre cele mai solicitante terenuri de golf din regiunea Balcicului. SPA- hotelul, a cărui construcţie s-a ridicat la 20 milioane de euro, face parte dintr-un proiect demarat în anul 2005, în care s-au investit până în prezent 65 milioane de euro.

"În cele mai multe oraşe din Bulgaria aflate la malul mării, plaja este atracţia principală. Lighthouse SPA & Golf Resort aduce o diversificare a atracţiilor turistice la Marea Neagră, oferind turiştilor posibilitatea de a se relaxa în cel mai mare SPA din această regiune, de a practica golf şi sporturi pe apă, precum scuba diving, jet ski sau plimbări cu ambarcaţiuni. În acest sens, Lighthouse le-a rezervat oaspeţilor peste 1200 de hectare, cu servicii de divertisment la cele mai înalte standarde.", a declarat George Tchouklev, Preşedinte al Lighthouse SPA & Golf Resort.
"Estimăm că investiţia în complex va fi amortizată în decursul următorului deceniu. Pentru anul în curs, ne aşteptăm să avem un grad de ocupare de 25-30%, generat în mare parte de turiştii din România şi din regiunea de Sud-Est a Europei" completează George Tchouklev.

Întregul complex este structurat pe mai multe zone, cuprinzând apartamentele şi vilele private, zona apart-hotelurilor şi a vilelor ce sunt puse la dispoziţia clienţilor, precum şi cel mai mare SPA-hotel din Sud-Estul Europei. Facilităţile sunt completate de plajă, pădure private şi teren de golf cu 18 cupe.

Oaspeţii complexului pot alege să îşi petreacă vacanţa fie în hotelul de cinci stele, care dispune de 180 camere duble, 56 de apartamente cu un dormitor şi 26 de apartamente cu câte două dormitoare, fie în vilele şi apartamentele din interiorul complexului.

"SPA-hotelul inaugurat în această lună are la bază o investiţie de peste 20 milioane euro. Centrul SPA, cel mai mare de la malul Mării Negre, din incinta hotelului Lighthouse, a necesitat o investiţie de peste 1,5 milioane euro, în timp ce terenul de golf, al cărui design a fost realizat de faimosul jucător Ian Woosnam, a costat 8 milioane euro", a adăugat George Tchouklev, Preşedinte al Lighthouse SPA & Golf Resort .