Arts & Design

Unde fugim în weekend

11 aug 2011 1041 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Unde fugim în weekend

Weekendul acesta toată lumea câştigă: atât cei care rămân în oraş cât şi cei care evadează la mare. Din Bucureşti până în Năvodari drumul e presărat cu muzică bună, bere din belşug, filme şi iar muzică.

Summer Well

Este un festival nou pe scena petrecerilor din oraş, care va avea pe Domeniul Ştirbey, aflat la Buftea - la 15 km de Bucureşti, mai exact într-una una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului cu un parc de 25 de hectare. Aici vor cânta în cele două zile de festival 10 formaţii printre care Plan B şi Interpol, Mystery Jets, Chew Lips, The Raveonettes.

Pe lângă concerte, aici vor fi proiectate filme documentare (pe care nu le veţi găsi şi în cinematografe) în premieră şi în exclusivitate pentru România.

Tot pe domeniul Ştirbey se vor desfăşura expoziţii de fotografie sau de artă modernă.

Citiţi mai multe pe www.timeoutbucuresti.ro.

The Beer Community

Este un festival dedicat berii care ţine şapte zile stropite cu bere de toate felurile. Evenimentul anual are ca obiective principal dezvoltarea culturii de bere, promovarea unui consum responsabil şi educarea consumatorilor cu privire la istoria, modul de fabricare sau sortimentele de bere existente.

Citiţi mai multe pe www.timeoutbucuresti.ro.

Sunwaves

Festivalul a ajuns deja la un deceniu de petreceri marca Sunwaves. Noutatea acestei ediţii este faptul că festivalul se mută într-o nouă locaţie - în Năvodari. Anul acesta vor fi şase scene pe care vor urca unii dintre cei mai cunoscuţi DJ. Capetele de afiş ale festivalului sunt Ricardo Villalobos şi DJ Sasha.

Citiţi mai multe pe www.timeoutbucuresti.ro.

Festivalul de Film Anonimul

Ediţia cu numărul 8 a festivalui se va deschide cu proiecţia filmului "The Tree of Life", câştigătorul trofeului Palme d'Or de anul acesta. Cel mai recent film în regia lui Terrence Malick îl are pe Brad Pitt în rolul principal. Pelicula prezintă povestea unei familii din centrul Statelor Unite ale Americii, în anii '50, urmărind traseul vieţii celui mai mare dintre fraţi, Jack. Acesta trece de la inocenţa copilăriei la deziluziile maturităţii, în încercarea de a se împăca cu tatăl său.

Citiţi mai multe pe www.timeoutbucuresti.ro.