Arts & Design

Vrei să oferi un cadou unic de Crăciun? Iată 10 idei de cadouri personalizate

15 dec 2015 4577 afişări
Din aceeaşi categorie

Dacă v-aţi săturat să oferiţi aceleaşi tipuri de cadouri de Crăciun în fiecare an, iarna aceasta puteţi să-i surprindeţi pe cei dragi cu un cadou personalizat, lucrat manual, care să fie pe placul celui care îl primeşte. Iată câteva sugestii:

1. Bijuterii personalizate       

Anul acesta poţi să dăruieşti celor dragi un cadou personalizat, o bijuterie de argint, piele naturală şi cristale swarowski. Poate fi o brăţară sau un colier, pe care să fie gravat numele persoanei iubite. Preţul unei brăţări începe de la aproximativ 75 de lei  şi poate urca până la 200 de lei, în funcţie de design şi materialele folosite. Preţurile colierelor sunt în jur de 100 de lei şi pot ajunge până la 160 de lei.

 

2.   Cană personalizată 

Perţurile pentru o cană personalizată cu fotografia sau textul tău încep de la 20 de lei pentru o cană standard şi ajung până la aproape 60 de lei pentru o cană de cafea cu capac, ideal pentru a fi luată la pachet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.     Tricou personalizat pentru fanii „Minions” 

Dacă persoana căreia vrei să-i dăruieşti un cadou de Craciun este fan sau fană „Minions”, atunci îi poţi dărui un tricou personalizat cu simpaticele personaje din desene animate. Preţul unui astfel de tricou „de sezon” este în jur de 35 de lei şi este disponibil online, de la mărime S până la XXL, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei.

,

 

 

 

 

 

 

 

 

4.    Ramă multiplă

Un cadou draguţ şi nu foarte scump pe care îl puteţi dărui poate fi o ramă multiplă, personalizată cu poze din albumul familiei. Mărimea ramei din imagine de mai jos este de 45 x 43 cm şi costă 75 de lei.

 

 

 

5.     Jurnal personalizat

O idee de cadou handmade ar putea fi un jurnal personalizat care să conţină numele persoanei care o primeşte sau un design/model care să  încânte „primitorul”. Jurnalele costă între 40 si 80 ron în funcţie de dimensiune si personalizare.

 

 

 

 

 

 

 

6.      Cană îmbrăcată în „hainuţă”

Cănile îmbrăcate în „hăinuţe”  sunt o altă variantă de cadou handmade inedit care pot fi găsite online. Preţul canilor variază între 16 si 30 ron în funcţie de model, la care se adugă cheltuielile de transport. Cana poate fi personalizată cu numele persoanei care primeşte cadoul şi/sau cu un personaj draguţ.

 

 

 

 

 

 

7.    Sticlă de whiskey personalizată

O sticlă de whiskey Jack Daniels cu etichetă personalizată  prin pictură manuală costă  în jur de 215 lei şi este un cadou ideal pentru persoanele care consumă acest tip de băutură. Termenul de personalizare pentru acest cadou este de maximum 3 zile lucratoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.     Cadouri pictate manual 

Dacă deţii deja un obiect pe care vrei să-l dăruieşti, dar vrei să-l persoanlizezi, îl poţi trimite fetelor de la Torumaline Boutique care pictează absolut orice şi plăteşti doar manopera. Poţi personaliza articole vestimentare, produse de design interior, căni, ceasuri, mobilă, genţi, chiar şi pantofi.

 

9. Decoraţiuni de Crăciun personalizate 

Un alt cadou handmade „de sezon” sunt globurile de lemn personalizate, care pot fi achiziţionate cu cu preţuri începând de la 7 lei bucata.

 

 

 

 

 

 

 

 

10.  Cutii metalice şi borcane personalizate pentru decor 

De Crăciun poţi dărui cutii din metal şi borcane cu închidere ermetică personalizate în care poţi păstra fursecuri, poţi dărui bomboane sau pe care le poţi folosi doar pentru decor. Preţul pentru o cutie metalică este de aproximativ 35 de lei, iar pentru un borcan în jur de 50 de lei.