Ceasuri & Bijuterii

Bijuteriile brandului italian CASATO sunt adevărate opere de artă la purtător. GALERIE FOTO

06 nov 2018 100 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Brandul italian de bijuterii CASATO îmbină măiestria artizanilor din Cizmă cu designul modern pentru a crea piese statement ce pot fi purtate cu orice ocazie.

Fie că este vorba de cercei, de coliere sau de inelele CASATO, fiecare bijuterie reprezintă o îmbrăţişare atentă între aurul alb sau roz şi gemele preţioase şi strălucitoare. Diamantele sunt amfitrioanele colecţiei, însă ele sunt adesea asortate cu safire sau ametiste cu care se completează perfect.

Fiecare bijuterie este realizată cu gândul de a pune în evidenţă purtătoarea, astfel că piesele sunt feminine, şarmante şi seducătoare, imposibil de trecut cu vederea.

“Creaţiile noastre sunt o odă închinată frumuseţii: bijuteriile sunt realizate pentru ca femeia care le poartă să se simtă chiar mai frumoasă”, spune Federico Gauttieri, fondatorul brandului care poate fi uşor descris într-un singur cuvânt. Armonie.

Brandul CASATO a luat naştere în 2004 ca un impuls creativ, din pasiunea pentru frumuseţe, artă şi graţie. Pasionat de Renaştere şi artă barocă, Federico Gauttieri şi-a găsit astfel inspiraţia pentru a creat piese devenite adevărate opere de artă.

Bijuteriile Casato sunt disponibile în magazinul Cellini Grand Boutique din Băneasa Shopping City şi pe www.cellini.ro.