Ceasuri & Bijuterii

Ceasul lui James Bond a ajuns în România. Cât costă piesa lansată de OMEGA într-o ediţie de numai 7.007 piese? Galerie FOTO

29 oct 2015 6835 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Deşi abia săptămâna viitoare cea mai nouă producţie din seria James Bond va ajunge şi pe marile ecrane din România, ceasul OMEGA al celui mai faimos agent secret este deja disponibil pe piaţa locală, anunţă reprezentanţii magazinelor Cellini, una dintre companiile care comercializează brandul elveţian.

Povestea dintre OMEGA şi seria de filme James Bond are deja două decenii, primul film în care la mâna agentului apare un ceas OMEGA fiind Goldeneye, peliculă lansată în 1995.

Anul acesta, brandul elveţian a lansat o ediţie limitată de 7.007 piese pentru a celebra SPECTRE, noul episod din seria James Bond. Noul model de la OMEGA se numeşte OMEGA Seamaster 300 SPECTRE.

“Printre celelalte trăsături unice se numără secundarul central, botezat acadea, şi cureaua tip NATO cu 5 dungi negre şi gri, cunoscută şi sub denumirea de cureaua NATO marca James Bond. Inscripţia 007 este gravată pe inelul care ţine cureaua. Fiecare ceas are propriul număr, gravat pe carcasă. Această identitate personală este completată de inscripţia SPECTRE, care celebrează cea mai nouă aventură a lui Bond pe marile ecrane”, spun reprezentanţii OMEGA.

Reprezentanţii Cellini au precizat că trei din cele 7.007 de piese lansate se află deja în magazinele deţinute de companie. Preţul ceasului este de 32.800 lei (circa 7.400 euro).