Ceasuri & Bijuterii

Despre arta de a trăi frumos

09 apr 2019 375 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Ce legătură există între orologeria elveţiană şi trabucurile cubaneze? Aparent niciuna, dar de fapt ambele sunt industrii care promovează luxul şi arta de a trăi frumos.

Amândouă se adresează unor clienţi care înţeleg pe de-o parte pasiunea cu care vine la pachet o operă de artă în miniatură care dincolo de mecanisme şi complicaţii are şi o funcţionalitate clară - măsoară timpul, iar pe de alta înţeleg sentimentul de relaxare pe care îl poate oferi un trabuc de calitate. 

În acest context, cu ocazia aniversării a 50 de ani de istorie a brandului de trabucuri Trinidad din portofoliul Habanos (companie naţională din Cuba), orologeria elveţiană Zenith lansează ceasul Pilot Type 20 Chronograph Trinidad Edition. Disponibil în trei variante, modelul a fost prezentat oficial în Cuba, la cea de-a doua ediţie a Festivalului Habanos. Acesta este cel mai prestigios eveniment dedicat trabucurilor premium şi s-a desfăşurat la final de februarie în Havana, oraş care aniversează şi el 500 de ani de istorie.

Pentru a se asorta perfect cu trabucurile Trinidad cunoscute pentru aromele bogate, ceasurile Pilot Type 20 Chronograph Trinidad Edition au o carcasă de 45 mm disponibilă în trei variante - aur alb, galben şi roz. În fiecare dintre variante există doar 50 de piese, ceasurile având gravat pe spate logo-ul aniversar al Trinidad. Perfect asortată este o curea din piele gravată şi ea cu acelaşi logo.

Ceasurile Zenith sunt disponibile în magazinul Cellini Grand Boutique din Băneasa Shopping City, pe www.cellini.ro şi în magazinele partenerilor.