Ceasuri & Bijuterii

Despre dragoste la superlativ

01 feb 2019 294 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Valentine’s Day este o sărbătoare creionată pentru a celebra dragostea de cuplu, însă brandul danez de bijuterii Pandora a decis ca în această zi să aniverseze toate tipurile de iubire, de la sentimentele romantice dintre parteneri la prieteniile de o viaţă şi, de ce nu, la dragostea de sine.

Cei de la Pandora mai spun că indiferent către cine este îndreptată dragostea, aceasta poate fi celebrată cu un cadou. Iar dacă în mod normal nu e nevoie de un motiv pentru a oferi cuiva drag un dar, Valentine’s Day poate fi o excepţie. Iar o bijuterie este oricând un dar potrivit.

Colecţia de Valentine’s Day a Pandora este construită în jurul ideii de dragoste, motiv pentru care bijuteriile sunt creionate pornind de la două forme centrale - inima şi săgeata lui Cupidon. Astfel, colecţia cuprinde cercei asimetrici în formă de inimi, brăţări netede Moments, din argint 925 şi cu inscripţia „LOVED“ şi inele sub forma unei săgeţi care îmbrăţişează degetul. Ele pot fi purtate zi de zi împreună sau separat.

Bijuteriile sunt disponibile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.