Ceasuri & Bijuterii

Dezbrăcat de secrete

25 oct 2017 298 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Cel mai nou model de la Zenith, Chronomaster El Primero “Full Open”, este, după cum îi spune şi numele, dezbrăcat de orice secret. Ceasul se remarcă la prima vedere prin cadranul scheletonizat ce permite cunoscătorilor să analizeze mecanismele şi să studieze măiestria orologeriei elveţiene.

De-a lungul timpului Zenith a creat pentru deja legendarul model El Primero trei versiuni diferite - cu cadranul acoperit, semi-acoperit şi, acum, total deschis. Cunoscătorii pot admira astfel la noul model cronograful automat cu 326 de componente dintre care 31 de bijuterii. Mai mult, capacul este şi el transparent, astfel că ceasul poate fi admirat din orice unghi.

În materie de design, acest model este inspirat de ediţia din 1969 a El Primero Cronograph, însă vine cu îmbunătăţirile aduse seriei în 2010. Chronomaster El Primero “Full Open” este disponibil în mai multe variante, cu cadran de 42 sau 38 de milimetri diametru, cu inel din aur roz de 18 carate sau din oţel. Cureaua poate fi din piele de aligator în tonuri de maro sau negru sau metalică. Ceasul are o rezervă de putere de minimum 50 de ore şi are o rezistenţă la apă de până la 100 de metri adâncime.

Zenith este disponibil prin Galt, orologerie elveţiană