Ceasuri & Bijuterii

Eminamente masculin

22 iul 2017 463 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Într-o perioadă în care călătoriile au devenit o necesitate la job şi o plăcere în viaţa privată, suntem nevoiţi să ne adaptăm şi nenumăratelor schimbări de fus orar. Noul model Big Bang Unico GMT de la Hublot face tranziţia între două fusuri orare mult mai facilă.

Complicaţia GMT a fost simplificată de orologeria elveţiană astfel că va fi afişată simultan ora de acasă şi de la destinaţie. Prin apăsarea unui singur buton, ora de la destinaţie este updatată automat, în timp ce ora de acasă va fi totodată uşor de citit datorită unui indicator realizat sub forma unei săgeţi. Şi la acest model, orologeria elveţiană rămâne fidelă aceloraşi linii drepte în design, ceasurile Hublot fiind printre cele mai uşor de remarcat şi recunoscut.

Cu o carcasă de titaniu sau fibră de carbon de 45 de milimetri diametru, cu o rezistenţă la apă până la 100 de metri adâncime şi cu un mecanism propriu, dezvoltat in-house de artizanii Hublot, ceasul Big Bang Unico GMT emană forţă. Este un ceas eminamente masculin, atât prin design, cât şi prin culorile folosite, tonurile de gri, negru şi belumarin (în diverse combinaţii) fiind predominante. Cureaua de cauciuc este asortată, fiind disponibilă în două variante de culoare - negru şi bleumarin.

 

Hublot este disponibil în reţeaua magazinelor Cellini.