Ceasuri & Bijuterii

Geometria aurului negru sau albastru

15 dec 2014 677 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie
Geometriile preţioase au dominat cererea de bijuterii anul acesta, iar această tendinţă se va menţine şi în 2015, cred reprezentanţii Bijuteriei Teilor. Stilul clasic nu este refuzat, dar acesta se păstrează mai ales în tăietura pietrelor preţioase.

„Starurile anului 2014 sunt bijuteriile realizate în nuanţe de aur roz şi diamante, conturând clar trendurile în materie de bijuterii. Printre preferatele pasionaţilor de artă se numără piesele cu teme geometrice ce variază de la simplu la complex, singura constantă fiind prezenţa pietrelor preţioase naturale. Preferinţele clienţilor Teilor se direcţionează în prezent către bijuteriile cu design avangardist, care păstrează totuşi eleganţa stilului clasic prin detalii definitorii: tăietura perfectă a pietrei preţioase, finisaje bine realizate şi nuanţele inconfundabile ale metalului preţios“, spun reprezentanţii Bijuteriei Teilor.

Potrivit acestora, cea mai scumpă bijuterie vândută anul trecut a fost o brăţară brodată în aur negru de 18 carate, încrustată cu diamante. Piesa face parte dintr-un set achiziţionat de una dintre cele mai puternice antreprenoare din România, spun reprezentanţii Bijuteriei Teilor, fără a-i dezvălui identitatea.

„În valoare de 17.000 euro, setul de bijuterii din aur de 18 carate are un design avangardist, creat pentru a sublinia personalitatea puternică a purtătoarei, cât şi rafinamentul materialelor din care a fost realizat. Mai mult, setul ales de una dintre cele 200 cele mai puternice femei din România este format din piese unicat, realizate în serii limitate şi încrustate numai cu pietre preţioase autentice“, mai spun reprezentanţii Teilor.

Potrivit acestora, cererea pentru piesele cu aspect modern se va menţine şi anul viitor, dar apar câteva noutăţi.

„În ceea ce priveşte trendurile pentru anii viitori, estimăm o creştere în cerere pentru bijuteriile cu design modern, conturate în nuanţe închise de aur. Bijuteriile din aur negru sau albastru sunt foarte apreciate în prezent şi considerăm că acest trend se va resimţi şi în anii următori“, mai spun reprezentanţii Bijuteriei Teilor.