Ceasuri & Bijuterii

Mască cu aur şi masaj cu diamante - care sunt cele mai exclusiviste tratamente spa din lume?

09 iun 2011 843 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Mască cu aur şi masaj cu diamante - care sunt cele mai exclusiviste tratamente spa din lume?

Mască din foiţă de aur de 24 de carate

Preţ: 400 de dolari

Tratamentul constă într-o mască din foiţă de aur de 24 de carate şi Gamma PGA, un fel de sos de soia japonez. Aparent tratamentul îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi reduce semnele de îmbătrânire.

Se spune că regina Cleopatra dormea cu o mască de aur în fiecare seară pentru a-şi păstra tenul sănătos

Masaj cu diamante în valoare de 1 milion de dolari

Preţ: 25.000 de dolari

În timpul tratamentului denumit "Dream Girl", un terapeut maseur aşează pe spatele clientului, de-a lungul şirei spinării, diamante în valoare de 1 milion de dolari, pentru relaxare. După masajul cu diamante, pe piele se păstrează pudră de diamante de 1.5 carate pentru a elibera toxinele din corp.

Peeling cu diamante şi masaj cu caviar

Preţ: 750 de dolari

Tratamentul facial denumit "Grand Luxe" durează trei ore şi începe cu un "peeling" cu praf de diamante şi se termină cu o mască de caviar şi o terapie cu lumină de LED-uri. Terapia ajuta la reducerea ridurilor.

Ce mai scumpă baie din lume, cu apă arctică şi miere sfinţită

Preţ: 50.000 de dolari

Baia de lux foloseşte apă adusă de la Polul Nord, apă luată de la 1000 de metri adâncime de sub insula Kona , Hawaii şi miere Sidr dintr-un copac sfânt.

Mai are de asemenea aur de 24 de carate, sare de mare peruviană roz, unt Murumuru şi ulei de Jojoba israelian. Amestecul e procesat în opt săptămâni.

Manichiură cu diamante

Preţ: 51.000 de dolari

The Iced Manicure este oferită exclusiv de salonul Cherish...ME din Londra care lipeşte diamante de 10 carate pe unghiile clientelor. Preţul include şi întreţinerea unghiilor şi în cele din urmă îndepărtarea diamantelor de pe unghii.