Ceasuri & Bijuterii

Natura reinterpretată printr-un joc de diamante albe şi negre

25 apr 2019 357 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Fiecare colecţie a lanţului de bijuterii Teilor spune o nouă poveste, fiecare capitol fiind redactat de artizanii bijutieri cu fiecare piesă nou-creată. Cea mai recentă poveste este una fantastică, este o incursiune într-o grădină secretă, populată de animale „magiceì îmbrăcate în nestemate, mai exact în diamante albe şi negre.

În colecţia Secret Garden a reţelei de magazine Teilor, gemele prinse manual în montura inelelor şi a colierelor creionează poveşti despre animale şi păsări, surprinse în momentele lor de maximă strălucire. Şarpele, spre exemplu, este perfect redat, îmbrăcat într-o haină de diamante albe şi negre, dansul nestematelor fiind armonios prin simplitatea sa. Totul este încununat de aurul de 18 carate, astfel că în final fiecare piesă pare o adevărată operă de artă.

Pentru realizarea pieselor, tehnicile clasice au fost îmbinate cu precizia impecabilă a noilor tehnologii prin care artiştii bijutieri dau viaţă unor linii naturale, îmbogăţite cu detalii inedite şi diamante perfect faţetate. Caracterul unic al bijuteriilor şi personalitatea lor vibrantă sunt subliniate prin combinaţia dintre nuanţa intensă a aurului şi strălucirea întunecată a diamantelor negre.

Bijuteriile sunt disponibile în reţeaua de magazine Teilor şi online, pe teilor.ro