Ceasuri & Bijuterii

O „bestie“ atât la interior, cât şi la exterior

11 apr 2017 94 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Cu un diametru de 45 de milimetri, o carcasă din carbon şi o curea din alcantara şi cauciuc negru‚ „îndulcită“ cu unele cusături roşii şi totodată asortată cu cadranul în aceleaşi tonuri, modelul Big Bang Ferrari Unico Titanium de la Hublot respiră forţă.

Este o „bestie“ atât la interior, cât şi la exterior, unde s-au folosit tonuri de roşu sângeriu şi negru intens, un omagiu adus constructorului auto Ferrari. De altfel, logo-ul Ferrari placat cu rodiu stă la loc de cinste pe cadran, lângă cel al orologeriei. Rezultatul colaborării de mai mulţi ani între cele două nume cu greutate a fost întotdeauna fidel crezului manufacturii.

Mai exact, Hublot îmbină măiestria şi tradiţia orologeriei elveţiene cu elementele moderne, aduce laolaltă materiale neconvenţionale precum carbonul, zirconiul sau titanul cu unele clasice precum aurul, diamantele sau oţelul, continuând totodată să dezvolte mecanisme proprii inovatoare şi cu un design inedit.

La modelul Big Bang Ferrari Unico Titanium, mecanismul Unico cu 38 de bijuterii este vizibil prin capacul din spate transparent. Ceasul are o rezervă de putere de 72 de ore şi este rezistent la apă până la aproximativ 100 de metri adâncime.

Ceas disponibil la Cellini Boutique Băneasa şi Cellini Calea Victoriei 56