Ceasuri & Bijuterii

O culoare pentru fiecare

25 iun 2014 430 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Roger Dubuis a lansat pentru sezon o colecţie întreagă de ceasuri preţioase, în culori cu semnificaţii diferite. Velvet Haute Joaillerie conţine  roşu pentru putere şi vitalitate, galben pentru fericire şi imaginaţie, bej pentru calmul pământului, albastru pentru serenitate sau orhidee, culoarea anului 2014.

În raportul ce stabileşte culoarea anului în modă  Pantone Spring 2014 Fashion Color Report, directorul executiv al Institutului Pantone Color a spus: „În acest sezon, consumatorii caută o stare de echilibru emoţional şi artistic. În timp ce echilibrul este dat de combinaţiile de culori, versatilitatea fiecărei nuanţe individuale permite experimentarea cu noi look-uri“.

Modelele Velvet Haute Joaillerie de la Roger Dubuis sunt pavate cu 367 de diamante, iar clienta poate să-şi aleagă cele două pietre preţioase de pe cadran, ce dau tonul culorii principale a ceasului, fie că e vorba de rubine, safire roz sau galbene, sau smaralde.

Ceasurile sunt echipate cu un calibru mecanic de ultimă generaţie RD821, dezvoltat în house, şi au o rezervă de putere de 48 de ore.