Ceasuri & Bijuterii

Opere de artă la purtător

25 mai 2017 347 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Epoca de Aur spaniolă a pus statul iberic pe harta mondială a literaturii şi a artelor frumoase, cu nume precum Miguel de Cervantes (autorul Don Quijote de la Mancha) şi Diego Velazquez (unul dintre cei mai cunoscuţi pictori), care au rămas în istorie şi care sunt la fel de actuale şi astăzi. A fost o perioadă înfloritoare care continuă să inspire artiştii contemporani, astfel că artizanii brandului spaniol Carrera y Carrera au lansat colecţia Velazquez ca un omagiu adus acelei ere.

Fiecare piesă este atent lucrată şi este ea însăşi o operă de artă, menită însă a fi purtată şi nu expusă într-un muzeu. Bijuteriile parcă sunt brodate în aur galben, iar ametistele şi diamantele vin să încununeze aceste creaţii elegante şi nemuritoare. Designul aparte este completat de efectul mat-lucios al aurului, efect caracteristic brandului Carrera y Carrera.

Încă de la prima vedere colecţia te trimite cu gândul la palatele spaniole din Epoca de Aur şi la ţinutele decadente din brocart de la curtea regilor vremii. Artiştii Carrera y Carrera au optat pentru volume generoase, bijuterii sculpturale şi atent decorate într-o colecţie atemporală.

Bijuteriile Carrera y Carrera sunt disponibile în Kultho boutiques şi online pe www.bb-shop.ro