Ceasuri & Bijuterii

Pentru cunoscători şi pasionaţi

14 feb 2019 430 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

TAG Heuer, unul dintre cele mai cunoscute branduri de ceasuri din lume, cu o istorie îndelungată ce începe să se scrie acum aproape 150 de ani, a lansat modelul Carrera Calibre Heuer 02T Tourbillon Nanograph. Acest ceas se remarcă datorită arcului balansor realizat din carbon compozit - material inventat, patentat şi produs de orologeria elveţiană. Cea mai nouă inovaţie a casei a fost prezentată la început de an la SIHH, târgul din Geneva care deschide fiecare an fiind unul dintre cele mai importante evenimente de profil din lume.

Materialul este produs din gaz şi înlocuieşte deja cunoscutele versiuni din silion şi Elinvar. Ceasul Carrera Calibre Heuer 02T Tourbillon Nanograph se găseşte astfel la intersecţia dintre artizanatul orologer tradiţional şi inovaţia şi tehnologia de ultimă ge­neraţie.

Tourbillonul , una dintre cele mai complexe complicaţii din orologerie, care a re­voluţionat industria de profil, face ca acest ceas să fie mai mult decât o operă de artă, el devine un obiect de colecţie, o piesă menită să fie lăsată moştenire din generaţie în generaţie. Cu o carcasă de 45 de milimetri, ceasul emană putere, caracterul acestuia fiind întărit şi de cadranul scheletonizat care le permite cunoscătorilor să analizeze mecanismele şi să studieze măiestria artizanilor orologeri.

 

Ceasurile TAG Heuer sunt disponibile în singurul magazin monobrand TAG Heuer din sud-estul Europei, aflat în Băneasa Shopping City şi magazinele partenerilor.