Ceasuri & Bijuterii

Piese arhitecturale

10 iul 2017 307 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Brandul elveţian de lux Chopard, o casă cu o istorie de peste 150 de ani, este cunoscut pentru ceasurile sale elegante şi pentru bijuteriile arhitecturale, adevărate opere de artă. Rihanna este nu doar un superstar de renume internaţional, ci şi un fashion icon, cunoscut pentru energia sa inepuizabilă, creativitatea fără limite şi un simţ înnăscut al esteticului. Rezultatul colaborării între cele două „branduri internaţionale“ nu putea fi altfel decât spectaculos.

Colecţiile Haute Joaillerie şi Joaillerie îmbină strălucirea clasică şi atemporală caracteristică brandului elveţian, cu îndrăzneala şi stilul urban şic caracteristic starului internaţional. Co­lecţia Haute Joaillerie este inspirată de grădinile luxuriante din Barbados şi de efervescenţa carnavalului de pe insula de unde este originară Rihanna.

Ea cuprinde printre altele o pereche de cercei-candelabru din aur alb de 18 carate, îmbrăcaţi în pietre preţioase multicolore, precum safire albastre, roz şi galbene, tsavorit, rubelite, beril verde, acvamarin, turmaline paraiba, rubine, ametiste, topaze, lazulit şi diamante. La polul opus, colecţia Joaillerie este caracterizată de linii simple şi de un design minimalist. Ea se remarcă însă printr-o serie de accente de culoare.

Bijuteriile sunt disponibile cu precomenzi online şi în magazinul Chopard din Băneasa Shopping City.