Ceasuri & Bijuterii

Pregătit pentru orice ocazie

21 mar 2018 381 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Ediţia limitată Big Bang Alps a orologeriei Hublot a fost gândită pentru a putea fi purtată iarna, oriunde şi oricând. „De pe pârtie la gale şi evenimente de seară, de la plimbări prin zăpadă la masă cu familia şi prietenii“, spune Ricardo Guadalupe, CEO-ul Hublot, care descrie noul model drept versatil şi uşor de purtat.

La fel de schimbător ca însuşi Matterhorn, care îşi arată o nouă faţă în fiecare fotografie. Este un ceas care îmbină tehnologia cu măiestria artizanilor orologeri, fără a uita însă de de-sign şi de confort. Modelul Big Bang de la Hublot a fost lansat acum zece ani şi de atunci continuă să se reinventeze.

Noul ceas Big Bang Alps are carcasa şi inelul din carbon îngheţat, realizat dintr-un agregat de bucăţi de piatră ce imită granitul. Este un material des întâlnit în Alpi, un lanţ muntos vizibil din manufactura Hublot din Nyon. Matterhorn este cel mai cunoscut masiv din Elveţia şi poate chiar din Alpi, iar forma sa distinctă le-a servit drept inspiraţie maeştrilor de la Hublot pentru a crea Big Bang Alps.

Ceasurile Hublot sunt disponibile în CELLINI Boutique din Băneasa Shopping City şi mai multe detaliii pe www.cellini.ro.