Ceasuri & Bijuterii

Primul ceas cu ecran tactil alimentat cu energie solară

28 mai 2014 1622 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Dacă în 1999 Tissot experimenta pentru prima oară ceasurile cu ecran tactil, acum brandul elveţian cu gust pentru inovaţie a prezentat în premieră în industria orologeră un ceas cu touch screen şi cu baterie ce se încarcă prin energie solară.

T-Touch Expert Solar este un ceas care oferă funcţii esenţiale pentru utilizarea zilnică – calendar perpetuu care indică ziua şi numărul săptămânii pentru cei cu agende încărcate; două alarme, prima pentru săptămână şi a doua pentru week-end; două zone orare; prognoza meteo cu presiunea atmosferică relativă; altimetru; cronograf; busolă; azimuth; funcţie regatta şi lumină de fundal.

Toate aceste funcţii sunt alimentate, prin intermediul indicatorilor, cu energie solară şi promit să asiste cu precizie utilizatorul în orice situaţie pe care acesta o va întâlni.

T-Touch Expert Solar este un ceas cu design modern şi dinamic, cu linii puternice, fie ele drepte sau unghiulare. Indicatorii de pe cadranul prietenos pentru utilizator sunt trataţi cu Super-LumiNova, ceea ce face ca ceasul să poată fi citit şi folosit cu uşurinţă şi în timpul nopţii. Butoanele au un aspect ergonomic, în timp ce cureaua se aliniază la rândul ei  la liniile moderne prin design şi prindere.

Citiţi mai multe în ediţia de iunie a DA Premium, pe piaţă vineri 30 mai, doar împreună cu Ziarul Financiar.